Órák

HATHA JÓGA ÓRÁINK

Családi Jógaszentélyünkben kiegyensúlyozott, testet és lelket harmonizáló óráink várnak minden érdeklődőt, akiknek szeretnénk lehetőséget adni a jóga gyógyító erejének felfedezésére.

KEDD

Esti Relax – 18:30 – 20:00-ig

A nap végén gyógyító és pihentető jógaóra, amely segít ellazulni és elengedni a nap feszültségeit.

SZERDA

Reggeli frissítő – 9:00 – 10:00-ig

A napot pozitív lendülettel kezdheted egy könnyed, reggeli jógaórával.

CSÜTÖRTÖK

Esti Relax – 18:30 – 20:00-ig

A nap végén gyógyító és pihentető jógaóra, amely segít ellazulni és elengedni a nap feszültségeit.

Az óráink nincsenek szinthez kötve, így kezdőket és haladókat is egyaránt szívesen látunk. Nincs szükség korábbi jóga tapasztalatra ahhoz, hogy részt vegyél óráinkon, oktatóink mindenkit támogatnak és segítenek abban, hogy megtalálja saját útját a jóga világában.

Gyere el bármikor, és próbáld ki az óráinkat. Csapatunk itt van, hogy segítsen megtalálni a jóga által kínált testi és lelki harmóniát, függetlenül attól, hogy mennyire vagy jártas a jóga világában.

A naptárunkba való bekapcsolódással könnyedén követheted az eseményeket és órákat. Az alábbi linken érheted el a naptárunkat: Látomás Jóga és Egészség Központ Naptár. Fel is iratkozhatsz az órarendünkre az alábbi link segítségével: Feliratkozás a Jóga órák naptárára.

Ezzel az linkkel egyszerűen integrálhatod a naptáradba az órarendünket, így mindig naprakész lehetsz az aktuális órákkal és eseményekkel kapcsolatban. Ha bármilyen problémád vagy kérdésed van az iCal link használatával kapcsolatban, kérjük, lépj kapcsolatba velünk a +36 (20) 399-42-13-as telefonszámon vagy e-mailen!

Jelentkezz most, és lépj be az egészség és harmónia útjára velünk!

MEDITÁCIÓS ÓRÁINK

PÉNTEK

Hangtál meditáció este 18:00 – 20:00- ig

Vezeti: Muszi Ria

A GYÓGYÍTÓ HANGTÁL TERÁPIA …

Szívből ajánlom, ha szeretnéd MEGGYÓGYÍTANI A TESTED, A LELKED. … RIA valami egész különös módon használja a Tibeti Hangtálak és Gongok gyógyító erejét. … TAPASZTALD MEG A CSODÁJÁT.

Ria elérhetősége: + 36 (30) 310 7757

A buddhista gyógyító, szerzetesek évszázadok óta használják a tibeti hangtálakat, és gondosan rögzítették a velük kapcsolatos tapasztalataikat.

A hangokat egy átlagember a 15 és 20 kHz közötti hangtartományban érzékeli, ezek a speciális tálak nagyon gazdagok felhangokban a hallható és a nem hallható tartományban. Miután 3-4 ilyen felhanggal rendelkeznek, képesek „alpha”, „théta” és „delta” hullámokat előidézni az agyban. A 8-14 Hz-ig terjedő „alpha” hullámok egy mély meditációs állapotot idéznek elő, míg a 4-8 Hz-es „théta” hullámok közel azonosak a Földforgási sebességének (7,49 Hz), valamint a DNS-nek rezonanciafrekvenciájával. Ez azt jelenti, hogy amikor megközelítőleg együtt rezonálunk, vagyis összhangban vagyunk a Földdel, akkor kerülhetünk a már említett ősbizalmi, abszolút nyugalmi állapotba.

A „delta” hullámok a fizikai és az energetikai megtisztulás után, az ún. „testnélküliség” állapotát idézhetik elő, és a test határainak megszűnésével megtapasztalhatjuk az univerzális egységet.