Szolgáltatások

Hatha jóga

Kedden és csütörtökön esténként : 18:30 – 20:00 óráig.

Szerdán reggel: 9:00 – 10:00 óráig.

Családi Jógaszentélyünkben kiegyensúlyozott, testet és lelket harmonizáló óráink várnak minden érdeklődőt, akiknek szeretnénk lehetőséget adni a jóga gyógyító erejének felfedezésére.

Az óráink nincsenek szinthez kötve, így kezdőket és haladókat is egyaránt szívesen látunk. Nincs szükség korábbi jóga tapasztalatra ahhoz, hogy részt vegyél óráinkon, oktatóink mindenkit támogatnak és segítenek abban, hogy megtalálja saját útját a jóga világában.

Az órákat Holl Tamás tartja.

Érdeklődni, jelentkezni telefonon, illetve e-mailben lehet: +36 (20) 383-1649 vagy tamas@latomas-joga.hu

Áraink ›

Lágylézeres Fényterápia 

 
A lézer egy különösen szabályos szerkezetű fény, melyet az orvostudomány már régóta alkalmaz. A lágylézer más lézerekhez képest rendkívül kis energiával dolgozik, így a kezelt szövetekben nem növekszik meg a hőmérséklet és nem keletkezik látható szöveti elváltozás.

A lágylézeres fényterápia biostimulatív hatású: meggyorsítja az anyagcsere-folyamatokat, fokozza a fehérje-szintézist, elősegíti a sejtlégzést, illetve a sejtosztódást, javítja az ér újraképződést, stimulálja az antitestképzést és az immunfolyamatokat, és növeli a kollagénrostok számát. Kúraszerű alkalmazás során a pozitív hatások összeadódnak. Nem okoz allergiás reakciókat, sem káros sugár- vagy elektromos terhelést, és nincs semmiféle mellékhatása. Összefoglalva tehát: a test öngyógyító folyamatait indítja be.

Mire jó?

Serkenti a sebgyógyulást, csökkenti a gyulladásokat, és fájdalomcsillapító hatású. Persze alkalmazása előtt szükséges a pontos diagnózis felállítása, és a kezelendő felület fertőtlenítése. A fényterápiát általában 10-15 percig végezzük, de a kezelés gyakorisága nagyban függ attól, mire alkalmazzuk. Hatása általában már az első használat után is észrevehető. Az alábbi linkre kattintva szeretnénk bemutatni, milyen sok célra alkalmazható ez a teljesen természetes eljárás.

A kezelés előnyei:

  • fájdalommentes, gyors eredmény várható.
  • akut esetben a gyógyulás fele annyi idő alatt következik be.
  • bizonyos esetekben akkor is érhető el eredmény, ha más terápiára nem reagál a beteg.
  • aszeptikus kontaktus nélkül is végezhető
  • többször ismételhető, más terápiákkal kombinálható pld: fiziotherápia, gyógytorna, stb.
  • alkalmazható bármely anyagból készült prothesis esetén és pacemakeres beteg gyógyítása során
  • ambulanter végezhető, széles indikációs területtel bír
  • nincs mellékhatása
  • gazdaságos

Érdeklődni, jelentkezni telefonon, illetve e-mailben lehet: +36 (20) 383-1649 vagy tamas@latomas-joga.hu

Áraink ›

Masszázsok

Frissítő masszázs: 

Általános vérkeringés javítás az egész tested felpezsdítése és friss oxigén áramoltatása a szöveteidbe.

Relaxációs masszázs:

A masszázs során olyan nyugodt légkör teremtése, amely a mély ellazulásodat eredményezi.

Gyógy masszázs:

Gyakorlatilag a gyógy masszázs sok technika keveredése egyben. A jó masszőr tudja, hogy mely elemeket kell használnia ahhoz, hogy egy adott betegségből ténylegesen segítsen kigyógyulni.

Láva-köves masszázs:

Ennél a masszázsnál az élményedet a hő terápia a meleg kövekkel való érintés teszi teljessé.

Spirituális masszázs:

Ezt a masszázst elsősorban azoknak ajánlom, akik elfogadják, hogy fizikai testükön túlmutatóan energia testükkel tudatosan is bekapcsolódnak a kezelés folyamatába.

Irodai székes masszázs:

A masszázs ruhában egy speciálisan erre a terápiára kialakított masszás széken történik. Ez a szék a kismamáknak is kényelmes testhelyzetet biztosít. Áldott állapotod édes terhének gerincedre irányuló feszültségét lazító orvosság.

Reflexológia:

A talpon található reflexzónáid olyan pontként működnek, ami egy adott szerv vagy testrész között reflexes, távolsági hatásként jön létre.  A reflexpont információval szolgál az adott szerved energia állapotáról, aminek működését befolyásolni is lehet a kezelések ismétlésével.

Állapotfelmérés:

Az Egészség hiány feltérképezése test-lélek-szellem egységében. Az egyensúlyi állapotod meglétéről vagy annak hiányáról árulkodó összefüggések közös megbeszélése.  Mi juttatott ide? Hogyan lépj tovább? 

Érdeklődni, jelentkezni telefonon, illetve e-mailben lehet: +36 (20) 383-1649 vagy tamas@latomas-joga.hu

Áraink ›